Alapvető információk

Hirdetés feltöltése

Egy érvényes hirdetés feltöltéséhez a szerverednek elérhetőnek kell lennie, ugyanis csak online szervert lehet hirdetni.
A hirdetéshez ezen kívül egy címet kell megadni (jobb esetben a szerver neve) és egy részletes leírást.
A hirdetés írásakor egy élő előnézetet kapsz a szerkesztő felület alatt.

IP cím ellenőrzése

Ahhoz, hogy ellenőrizd a szervered állapotát (ezzel érvényesítve a hirdetésed) az „IP cím” szövegrész melletti „Ellenőrzés” gombra kell kattintanod. Ha a szerverednek van ikonja, az is meg fog jelenni az előnézetben.

Verzió megállapítása

A támogatott kliens(ek) verzióját a szervered version paramétere alapján gyakori kifejezésekre való szűréssel (regex) állapítjuk meg. Amennyiben a leírásban nincs verziószám feltüntetve, a verzió ismeretlenként fog megjelenni.
Példák:
„Spigot 1.8” > „1.8”
„BungeeCord 1.8-1.19.2” > „1.8-1.19.2”
„1.17.x, 1.18.x, 1.19.x (Waterfall)” > „1.17.x-1.19.x”
„Egyedi üzenet” > „ismeretlen verzió”

Linkek

A leírásban adhatsz meg linkeket is, kitétel: http:// vagy https:// vagy www. kezdetű legyen, különben sima szövegként fog megjelenni.

Szerkesztői kód

Sikeres feltöltés esetén kapni fogsz egy 32 karakter hosszú, előre generált szerkesztői kódot, amit meg kell őrizned, ugyanis ennek segítségével tudod a későbbiekben módosítani vagy törölni a hirdetésed.

Hogyan frissülnek a szerver adatai?

Minden feltöltött hirdetésnél 10 percenként egy automatikus ellenőrzés zajlik le, erről kapsz információt a kezdőlapon a jobb felső sarokban. A szerver verziója és ikonja csak online állapotban frissül.

Mennyi ideig lesz látható a hirdetésem?

Amíg elérhető a szervered, addig a hirdetés is az marad. Ha viszont 30 napon keresztül nem fut legalább egyszer 10 percen keresztül a szerver, automatikusan töröljük a hirdetést.

Egyéb információk / felmerülő problémák

Visszadobott a kezdőlapra, mit kell tenni?

Ha esetleg visszadob a kezdőlapra ahelyett, hogy feltöltené a hirdetést, azt jelenti hiba történt a feltöltés során. Ez esetben próbáld meg újra feltölteni a hirdetést, ha ismét visszadob a kezdőlapra, lépj velünk kapcsolatba és segítünk elhárítani a problémát.

Elhagytam a szerkesztői kódom, mit tegyek?

Lépj velünk kapcsolatba és ha sikerül igazolnod, hogy hozzád tartozik a hirdetés, akkor odaadjuk neked a kódot, viszont ez esetben ne hagyd el újra!

Ezzel az IP címmel már töltöttek fel hirdetést, ez hogy lehet?

Egy adott IP címmel csak egy hirdetést lehet feltölteni, viszont ha újra hirdetnéd a szervered, akkor a szerkesztői kóddal tudod módosítani vagy törölni (utóbbi esetben újra feltöltheted a hirdetést). Ha viszont nem te hirdetted meg a szervered és szeretnéd, hogy töröljük, lépj velünk kapcsolatba.

Elérhetőségünk

Bátran keress minket Discordon.

Hirdetés szerkesztése
Érvénytelen szerkesztői kód!
Hirdetés létrehozása
A feltöltéshez ellenőrizd a szerver IP címét!
CAPTCHA (ellenőrzéshez szükséges)
Ezzel az IP címmel már töltöttek fel hirdetést! Kattints ide a megtekintéshez.
Érvénytelen CAPTCHA kód!
"&cLOL" nem valós verzió. Feltöltheted így is a hirdetést, de a verziószám ismeretlenként lesz feltüntetve!
Szervernév
IP cím
Játékosok száma Verzió
Leírás